In deze training komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

Deze training bestaat uit de volgende modules

Assertiviteit

Volwassenen weten dat je nu eenmaal niet altijd kan krijgen wat je wilt. Soms echter komen we juist te sterk op voor wat we willen, of soms juist helemaal niet of te weinig. Dit kan het werkplezier, maar ook de werksfeer flink beïnvloeden.

De training gaat in op het aanleren van communicatieve vaardigheden om op deze manier meer zelfvertrouwen op te doen, met als gevolg een ander zelfbeeld.

Ook bot zijn kan de assertiviteit in de weg staan. Mensen reageren op bot zijn met een ‘ja’, maar doen ‘nee’, of houden informatie achterwege. Onderdanig gedrag, maar ook bot gedrag kunnen de persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling behoorlijk in de weg zitten.

Coaching

Zowel voor het bedrijf als voor de individu kan coaching een hulpmiddel zijn om weer vlot te trekken wat stil ligt. Voor zowel de werkgever als de werknemer kan het belangrijk zijn om de vastgelopen relatie vlot te trekken.

Uiteindelijk is een arbeidsrelatie een afspraak tussen partijen waarbij tegen betaling de ander arbeid verricht. Soms ontstaat er in de loop van de tijd vaagheid over de wederzijdse verwachtingen, of zitten er oude frustraties.

Voor het bedrijf kan het zeer zinvol zijn om te kijken of de inzet van de medewerker in werkplezier en kwaliteit kan groeien.Voor de medewerker kan het belangrijk zijn voor de werkgever aantrekkelijk te blijven.

​Persoonlijke groei

De individuele begeleiding is ook geschikt om te werken aan de persoonlijke groei. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: leren leidinggeven; coachen; gesprekstechnieken; omgaan met conflicten; of gewoon voor het wegnemen van blokkades die te persoonlijke groei belemmeren.

De coaching wordt in samenspraak vastgesteld en in een contract worden de afspraken opgenomen. Tijdens de coaching wordt gewerkt met een combinatie van opdrachten, terugkoppelingen en fysieke contactmomenten.

MEER INFORMATIE

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.