In deze training komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

Team leider

Een maatwerk individueel of groepstraining gericht op middenkader. De training wordt samengesteld op basis van gewenst eindresultaat. Onderwerpen hierbij zijn o.a. leiderschapsstijlen, omgaan met conflicten, doelstellingen en strategie├źn, persoonlijke voorkeursgedragingen en die van anderen, gesprekken, gespreksverslagen, regie nemen en regie houden.

Leider

Een maatwerk training gericht op verantwoordelijkheid nemen. Naast leiderschap en bijbehorende leiderschap stijlen wordt o.a. ingegaan op verzuim, arbeidsrecht, sollicitatie gesprekken en “onboarding” van medewerkers. Om leerdoelen te bepalen kunnen testen onderdeel zijn dit traject.

MEER INFORMATIE

Situationeel Leider

Voor leidinggevenden in de beveiliging is de training Situationeel Leiderschap mogelijk. Klik hier voor een link naar het SOBB.

De leider als trainer

Het overbrengen van kennis en vaardigheden, zowel voor leidinggevende als teamleiders vereisen specifieke vaardigheden, zowel op didactisch gebied als op gebied van sturing en coaching. Deze training gaan in op de specifieke aspecten van het overbrengen van vaardigheden op de individuele personen als op je team.

MEER INFORMATIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.