Referenties

​Diana Post – Bedrijfsmanager Royal Security Services”Stephan heeft een workshop verzorgd voor de leidinggevenden binnen ons bedrijf. Complimenten! De sfeer was goed en er is veel gelachen.  Alle deelnemers waren enthousiast, ook degene die normaal niet zo gauw enthousiast zijn. Daarnaast merk ik dat diverse tips en tools in de praktijk worden toegepast.”

Peter Geerdink – manager business supportKenmerkend is Stephan zijn enthousiasme, flexibiliteit en betrokkenheid. Door de moeite te nemen zich te verdiepen in de persoon weet hij op originele manier te enthousiasmeren en een spiegel voor te houden. Hierdoor ontstaat tijdens trainingen een goede dynamiek binnen de groep en worden er veelal goede resultaten behaald. Ook op persoonlijk vlak weet hij te coachen op authentieke manier. Recentelijk verzorgde hij meerdere opleidingstrajecten voor ons personeel, waaronder Ordebewaking Publieke Dienstverlening. Ondanks de complexiteit van de stof wist hij uitstekende resultaten te behalen met de groepen. Bij signalen vanuit de groep werd er in overleg met de groep vroegtijdig geschakeld met de leiding waardoor de training een niet op zichzelf staand item werd.

​Arnoud Beute – Key Account Manager | Adviseur | Conceptdenker | Inclusiviteit | Ik laat bedrijven altijd beter achter als het om veiligheid gaat. “Stephan heb ik in de afgelopen 15 jaar ervaren als een persoon die met een flinke dosis positiviteit met mensen (samen)werkt. Of dat nu individueel als coach is of als trainer in groepsverband, Stephan weet altijd respect c.q. gehoor te krijgen. Hij motiveert mensen met een combinatie van actuele kennis, jarenlange beroepservaring en humor. Hij veert mee met ontwikkelingen in de markt en maatschappij en daarmee is hij van toegevoegde waarde voor mens en bedrijf.”

Duco Hoep​ – Secretaris Stichting Opleidingsfonds Beveiligingsbranche”Stephan is een niet alleen een trainer in hart en nieren maar een professional met een moderne visie en flexibiliteit op een breed vlak. Voor SOBB al jaren een betrouwbare en moderne trainer die altijd de actuele praktijk integreert in trainingen. Naast een moderne trainer is Stephan gewoon een heel prettig mens. Ik kan Stephan van harte aanbevelen voor iedereen.”                                                                                         Email: d.hoep@paritair.nl 

Gerard van Rosmalen –  AreamanagerIk werk al intensief vanaf 2010 met Stephan samen. Binnen onze organisatie was er een grote behoefte ontstaan om met name op het lagere management niveau snelle structurele slagen te maken. Dit op het gebied van het voeren van allerlei soorten gesprekken, verzuimprotocollen, onboardingstrajecten, maar bovenal leadership. Dus verantwoordelijkheid nemen op elk niveau!  De grootste uitdaging hierin was de hoeveel kennis die wij mee wilde geven en welke methodiek wij zouden gaan kiezen om het ook na de opleiding te laten beklijven. Uiteindelijk hebben wij voor een traject van 12 dagen gekozen. Om commitment te creëren met de mensen hebben wij toen afgesproken dat ook ik onderdeel van de trainingen zou zijn. Want, volgens de filosofie van Stephan “leading by example”, is het belangrijk dat hoger management participeert teneinde het belangrijk te maken. Wat het natuurlijk ook is. Samen zijn wij dit avontuur aangegaan hetgeen geresulteerd heeft in het feit dat wij over een periode van 5 jaren een man of 65 intensief hebben opgeleid. Tot op de dag van vandaag is dit effect nog steeds zichtbaar binnen mijn organisatie en heeft zeker geleid tot waar wij nu staan. Wat ik erg goed vind van Stephan is dat hij heel snel een veilige omgeving weet te creëren. Om onze doelen te bereiken moesten wij eerst een aantal zaken afbreken. En ja…. ego is bij de meeste mensen toch wel een dingetje. Stephan is een zeer authentiek mens en straalt hierdoor veel vertrouwen uit. Ik weet dat op de dag van vandaag er nog steeds medewerkers zijn die hem nog veel eens om advies vragen en dat vind ik mooi.Stephan is hard op de zaak meer zacht op de persoon, tenminste als de persoon openstaat voor positieve kritiek. Mocht dit niet zo zijn dan zal Stephan hier zeer zeker, in het kader van rol, hier actie op ondernemen. En dat vind ik goed, want we zijn met belangrijke zaken bezig en soms moet je mensen ook laten inzien dat ze niet op de juiste plek zitten.

Tom Uittenbogaard –  Voorzitter Sectorraad Beveiliging ECABO

You may also be interested:
Blog
The Title of Article 3
The Title of Article 2
Video
The Title of Video 3
The Title of Video 2
Podcast
Rara, wie of wat ben ik? …… Aaah! Nee hè!
Feedback op herhalingsles OPD