Over Sidi

Mijn naam is Sidi Bensalah. Ik ben professioneel trainer en trainingsacteur. Ik help professionals om zich zo veilig mogelijk in hun werk te voelen door het bevorderen van de bewustwording van het eigen gedrag. Ik geloof namelijk dat de wereld een stuk vriendelijker en veilig wordt als de professional in zijn verbale en non-verbale communicatie neutraal kan blijven. Vanuit deze houding kan de ander zonder prikkels bereikt worden. De basisgedachte is: “ik zie een mens voor me, ik wil hem respecteren.”

Ik train sinds 1993 organisaties in binnen- en buitenland om professionals voor te bereiden op vaak lastige gebieden en taken. Denk hierbij aan politiemensen, gevangenisbewaarders, management, directie, beveiligers, middenkader, interventieteams, docenten, verplegers, artsen, chirurgen, studenten, conciërges, stewards luchthaven, ondernemers, winkeliers, hulpverleners asielzoekers centra, dienstverleners UWV, stadstoezicht, enzovoort.

Daarnaast bereid ik NGO’s voor op hun taak binnen Europa, Afrika, Azië en Amerika en geef ik workshops en training op universiteiten in Europa en Amerika.

You may also be interested:
Blog
The Title of Article 3
The Title of Article 2
Video
The Title of Video 3
The Title of Video 2
Podcast
Rara, wie of wat ben ik? …… Aaah! Nee hè!
Feedback op herhalingsles OPD