Over Stephan

Mijn naam is Stephan Kapma en ik train sinds 1993 mensen die voornamelijk werkzaam zijn in of rondom de beveiliging of de receptie. Dit doe ik omdat ik geloof dat zij een grote invloed hebben op de leefbaarheid. maar ook de veiligheid. Als de professional vanuit een neutrale houding, vriendelijk en duidelijk is, beïnvloedt hij/zij de wereld om hem/haar heen en wordt bovendien niet afgeleid door emoties waardoor hij afwijkend gedrag en situaties eerder waarneemt. De meeste ongelukken, schade en criminele voorvallen worden juist door deze afleiding pas mogelijk. Door mensen bewust te maken van hun eigen kracht wil ik de wereld een stukje veiliger en leefbaarder maken.

De Qsteps                                                                                                       Quick steps helpen de deelnemer op korte termijn resultaat te behalen. Tijdens de trajecten worden de deelnemer constant geprikkeld het geleerde in de praktijk te brengen. De eerste ervaringen zijn immers essentieel voor de motivatie om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Quest steps helpen je het geleerde naar je eigen werkplek te bevorderen en te blijven scannen naar de kosten- en baten van je eigen gedrag. Ik geloof daarnaast dat je altijd een eigen Q nodig hebt die je uitdaagt jezelf te blijven ontwikkelen.

Quality steps zijn er om je te helpen je einddoel meetbaar te bereiken en te te borgen na de training. Veranderen van eigen gedrag heeft hulp nodig, ook bij het verankeren van de nieuwe gewoonte in werk- of privé omstandigheden.  

Find the Q in you. De Q is een rondje waar een streep door de laag naar binnen gaat. Qsteps wil je helpen  jouw eigen muren te doorbreken en nieuwe wegen te vinden. Het Q-center is bedoeld om je inspiratie te bieden om tot de volgende stap te  komen. In het Q-center vind je regelmatig nieuwe links voor persoonlijke ontwikkeling. 

You may also be interested:
Blog
The Title of Article 3
The Title of Article 2
Video
The Title of Video 3
The Title of Video 2
Podcast
Rara, wie of wat ben ik? …… Aaah! Nee hè!
Feedback op herhalingsles OPD