Over Mylène

Mijn naam is Mylène Woudstra en ik ben coach en verzuimcoördinator. Ik zet mij in voor de vitaliteit van mensen binnen hun werksituatie, voor werknemers en werkgevers. Ik kijk met hen naar de mogelijkheden en zoek samen met hen naar oplossingen waar ieder weer mee verder kan. Ik verhelder, verbind en vitaliseer.

Daarbij maak ik gebruik van mijn ruim 20 jaar, breed georiënteerde ervaring in het bedrijfsleven op gebied van bedrijfsvoering en HR, en mijn ervaring als coach en verzuimcoördinator.

Mijn overtuiging is: “Ieder mens heeft een innerlijke vlam. Een vlam die krachtig maakt en waarmee je de omstandigheden aan kunt gaan en regie neemt over je persoonlijke situatie.”

Tegenslagen als ziekte, verlies of stresservaringen verminderen de weerbaarheid en flexibiliteit van de mens. Met oog voor innerlijke wensen en feitelijke mogelijkheden breng ik mensen weer letterlijk en figuurlijk in beweging. Sleutelwoorden daarbij zijn vertrouwen, openheid en positieve aandacht.

Vitaliteit is meer dan gezondheid. Een vitale medewerker is gezond, heeft het naar zijn zin in zijn werk en ervaart balans tussen de inspanningen die hij verricht en de energie die het oplevert.

Als coach ondersteun ik op de weg naar werkelijke vitaliteit.

You may also be interested:
Blog
The Title of Article 3
The Title of Article 2
Video
The Title of Video 3
The Title of Video 2
Podcast
Rara, wie of wat ben ik? …… Aaah! Nee hè!
Feedback op herhalingsles OPD