Over Ellen

Als Integraal Veiligheidskundige heb ik altijd een fascinatie gehad voor de mens en wat hen beweegt. Wat is leefbaarheid en wanneer voelt iemand zich veilig? Ik geloof dat gezondheid hier een grote rol in speelt. Wanneer je lekker in je vel zit, goed voor jezelf zorgt en fysiek in optimale staat bent, zul je ook sterker in je schoenen staan.

De fascinatie voor leefbaarheid en gezondheid heeft mij gebracht in de richting van Orthomoleculair Voedingsdeskundige. Dit gaat ook over de maakbaarheid van het leven. Namelijk, het zelfhelend vermogen van het lichaam. Factoren als voeding, maar ook slaap en stress spelen een grote rol bij gezondheid, fitheid en vitaliteit. Wist je bijvoorbeeld dat je de kwaliteit van je darmflora enorm veel invloed heeft op je denkpatronen?

Als voedingsdeskundige weet ik hoe voeding in te zetten om je weer lekker in je vel te voelen. Ik ga stralen als ik mag praten over mijn passie. En een beetje wakker schudden doe ik ook graag. Mijn ervaring en kennis maakt dat ik de kracht van voeding kan vertalen naar de praktijk. Want het heeft pas zin als je niet alleen ontdekt hoe het nou zit, maar ook hoe je kan veranderen.

Zonder gezond lichaam geen veranderingsfitheid.

Ellen Geerlings

You may also be interested:
Blog
The Title of Article 3
The Title of Article 2
Video
The Title of Video 3
The Title of Video 2
Podcast
Rara, wie of wat ben ik? …… Aaah! Nee hè!
Feedback op herhalingsles OPD