Online aanbod

Leren, coaching of begeleiding op afstand? 

Waar en wanneer het jouw of je personeel uitkomt? 

Dat kan met onze online programma’s.

Q-steps online trainingen

Wij gebruiken daarnaast MS teams om de deelnemer tijdens de training te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Dit kan in de vorm van blended learning, les en coaching op afstand, vragen en antwoorden en het inleveren van opdrachten zoals plannen van aanpak waarmee het geleerde in de praktijk is of wordt gebracht. Ook gebruiken wij deze voor de evaluaties.

Het betreffende kanaal blijft langere tijd naar de training open om terug te kunnen vallen op de trainer mocht men tegen praktijkproblemen aanlopen.

 

Welk gedeelte van de training of opleiding online kan is afhankelijk van de behoefte en wordt per traject afgestemd. Je treft hieronder een paar van de vele mogelijkheden aan.

Online coaching

Na het vaststellen van een coachcontract is coaching mogelijk in combi van face-to-face en online activiteiten. De verhouding daarvan wordt in overleg bepaald. De coachgesprekken kunnen bijvoorbeeld ook online.

Andere online activiteiten richten zich o.a. het uitvoeren en het evalueren van praktische opdrachten, waarbij snel contact kan ontstaan als de deelnemer vastloopt.

Online ondersteuning

voor studenten van trainingen en opleidingen zoals Ordebewaring, Assertiviteit, Situationeel Leiderschap, Effectief Leiderschap, Omgaan met Agressie en maatwerktrainingen, minstens 6 maanden na het beëindigen van de training.

DISC Profiel

Online uitleg van de gemaakte DISC test met coaching op effectiviteit.

Zoek je een andere vorm van online ondersteuning? 

Neem gerust contact op. Wij helpen je graag!