Ik had het bloggen zo lang in de pen. Uiteindelijk toch de stap gezet. Ik train veel mensen en vertel ze ook dat een goed voornemen mooi is, maar dat alleen genomen acties tellen. Dus geldt dat uiteraard ook voor mij.

Ik wil in mijn eerste blog je vertellen wat mijn ideeën zijn voor toekomstige onderwerpen en het voor jou aantrekkelijk te maken je eigen ontwikkeling te starten en/of deze blog te delen.

Als eerste wil ik je vertellen dat ik 1x per 3 weken deze blog wil laten verschijnen. De onderwerpen zijn divers. Zo zul je onder andere kennis maken met een internationale trainer/acteur op gebied van veiligheid, met daarbij behorende tips op gebied van cultuur, agressie en veiligheid. Maar er is nog veel meer voor je te ontdekken. 

Je kunt informatie verwachten omtrent veiligheid bij situaties met explosieven, over predictive profeling, maar ook rond assertiviteit, gesprekstechnieken, leidinggeven, techniek, gastheerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Er staat een jaar van groei op je te wachten en ik wil dat je jouw ontwikkeling tot bloei laat komen. Laat mij weten wat jij belangrijk vindt om aandacht aan te besteden en ik beloof je dat ik daarop dit jaar terugkom. Onder de meest originele aandachtspunten verloot ik wederom een boek voor de ontwikkeling naar eigen keus ter waarde van maximaal € 30,–

Klik hier

Kom maar op met je idee! Reageren kan eenvoudig via het reactieformulier onder aan deze blog.

Ik wil jullie vragen aanmeldingen voor mijn blog te delen met collega’s in de beveiliging, de receptie of in het leidinggeven. Stuur deze mail door en maak samen kans op een gratis abonnement.

Ben jij degene die de mail naar deze blog doorgestuurd hebt gekregen en wil je samen met de afzender een kans maken op een gratis abonnement op de nieuwe site, met allerlei trainingsvideo’s, oefeningen en downloads voor de persoonlijke ontwikkeling?  Klik hier  en vul het contactformulier in. Zet het bij het bericht de persoon van wie je de mail hebt ontvangen en vink aan dat je op de hoogte wilt blijven.

Ik beloof je een jaar met tips en tools voor de persoonlijk ontwikkeling, op allerlei vlak.

Daarnaast wil ik  een belofte inwisselen rond een boek voor de aanmelders van mijn blog in 2015. De verloting heeft ondertussen plaats gevonden. Ron Heeg en Ivarildo Roosblad zijn de winnaars en zijn ondertussen benaderd.

Wil je reageren? Graag!

20150922_BdWP_Q-steps__F0A9702

 

Heb een veilig en efficiënt jaar!

 

Stephan Kapma

Eén reactie

  1. Prima initiatief van QSteps om een online trainingstool te maken met video’s ed. Ook de blogs kunnen leiden tot extra kennis inzake beveiliging! Top om de kennis te verbreden en te verdiepen in de beveiliging. Mijn inziens kan QSteps een uitstekende aanvulling zijn tot het naar een hoger niveau brengen van o.a. beveiligingsmedewerkers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.